• Πράσινο & 5ο χλμ Πύργου - Πατρών, Πύργος Ηλείας, 27100, ΗΛΕΙΑΣ
  • +2621027302
  • trof98@otenet.gr

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία ιδρύθηκε στις 11-3-2009 στο Πράσινο Ηλείας με την επωνυμία ΤΡΟΦΟΔΙΑΝΟΜΗ ΕΠΕ, από δυο ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο ευρύτερο εμπορικό χώρο, χονδρικής και λιανικής πώλησης, τον Χ. Λιάκο και Κ. Θεοδωρόπουλο.
Από τότε έως σήμερα η εταιρεία διανέμει με συνέπεια και συνέχεια προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και την εκτίμηση των προμηθευτριών εταιρειών που συνεργάζονται.
Σκοπός της εταιρείας είναι η εμπορική και αντιπροσωπευτική διαχείριση επωνύμων προϊόντων, από αξιόπιστες εταιρείες με κάθε αγαθό που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.
Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι να προσφέρει ποιοτικές πρωτοποριακές και αξιόπιστες υπηρεσίες που καλύπτουν τις προσδοκίες των πελατών μας.
Η εταιρεία ΤΡΟΦΟΔΙΑΝΟΜΗ ΕΠΕ εξυπηρετεί 1200 πελάτες στον νομό Ηλείας, έχοντας 15 οχήματα για την άμεση εξυπηρέτηση στα τελικά σημεία κατανάλωσης.
Χάρη στο άριστο προσωπικό της εταιρείας που αποτελείται από 3 πωλητές και 6 διανομείς η εταιρεία εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση και ασφαλή (ποιοτική) μεταφορά σε όλα τα είδη καταστημάτων ζεστής και κρύας αγοράς.